Македонија

Аеродром денеска без вода

Аеродром денеска без вода

Поради дефект на водоводна мрежа на булевар Јане Сандански раскрсница со улица Кузман Јосифовски Питу, без водоснабдување ќе останат корисниците од ниска зона на улицата Владимир Комаров и корисниците од зградата со број 12 од булевар Јане Сандански 08:30 часот па се до санирање на дефектот.