Македонија

Аеродром денеска без вода

Аеродром денеска без вода

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информира дека поради водоводен приклучок за новиот спортски комплекс Јане Сандански, денеска од 10 часот ќе останат дел од жителите на општина Аеродром.

Според известувањето на ЈП „Водовод и канализација“, поради приклучокот, без вода ќе бидат корисниците од булевар Асном од број 2 до 20, како и корисниците од улицата Васко Карангелевски.