Македонија

Агенцијата за вработување добива нова Интернет страница

Агенцијата за вработување добива нова Интернет страница

Агенцијата за вработување на Македонија ќе добие нова Интернет страница (job market). На промоцијата на новиот сајт ќе присуствува министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов, и директорот на Агенцијата за вработување, Влатко Поповски.