вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 38

Акција во Кисела Вода за проверка на стажот и платите на граѓаните

otpisnnadolgovivels11 (1)

Последни вести

Вработени од Министерството за труд и социјална политика, од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување и од Агенцијата за капитално финансирано пензиско осигурување ќе им овозможат на граѓаните на општина Кисела Вода да го проверат својот стаж на осигурување и платите на лице место во паркот „Шопен“.

Најчитани вести