Македонија

Акција за чистење во општина Аеродром

Акција за чистење во општина Аеродром

Акција за чистење и промоција на автоматски систем за наводнување на зеленилото ќе се одржи денеска во паркот во населбата „13-ти Ноември“ во Општина Аеродром.

На акцијата, која е во рамки на 13. циклус посети на општините во Скопје, ќе присуствуваат градоначалниците на Град Скопје и Општина Аеродром, Коце Трајановски и Ивица Коневски.