четврток, 20 октомври 2016  |  Вести денес: 55

Акција за чистење во Шутка

sutka

Последни вести

Aкција за чистење на Општината Шуто Оризари ќе се одржи денеска со почеток во 13:00 часот, на истоимената улица, во близина на пазарот. Акцијата е во рамки на 13-от циклус на посети на општините во Скопје.

На акцијата за чистење ќе присуствуваат градоначалниците на Град Скопје и Општина Шуто Оризари, Коце Трајановски и Елвис Бајрам.

Најчитани вести