вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 61

Акција за чистење на јавните паркиралишта (ФОТО)

Исчистени се паркинг простори на повеќе локации во Општина Центар, како и паркинг просторот лоциран под Железничката станица

Акција за чистење на јавните паркиралишта

Акција за чистење на јавните паркиралишта

Последни вести

Екипи на ЈП  „Градски Паркинг”, во соработка со ЈП „Комунална хигиена” деновиве спроведоа акција за чистење на повеќе паркинзи кои се стопанисуваат од страна на градското претпријатие.

Во акцијата извршено е чистење, собирање на лисјата и миење на отворените паркинзите.

akcija-cistenje2

Исчистени се паркинг простори на повеќе локации во Општина Центар, како и паркинг просторот лоциран под Железничката станица.

akcija-cistenje1

akcija-cistenje3

Најчитани вести