Секс

Ако не сте го пробале ова, исто како да не сте имале секс

Ако не сте го пробале ова, исто како да не сте имале секс

Можеби водите љубов секој ден, но ако не сте ги пробале овие видови секс, како никогаш ништо да не сте направиле.

 1. Секс за една ноќ со згодем маж што штотуку сте го запознале. Заштитен секс секако.
 2. Секс на плажа. На осамена плажа.
 3. Секс на задното седиште на автомобилот, или секс на моторцикл, за сите што се со авантуристички дух.
 4. Секси играње улоги со задолжителни костими и други додатоци.
 5. Секс во тројко. Секако, ако вие и вашиот партнер сте подготвени да пробате.
 6. Секс по телефон.
 7. Секс во авион.
 8. Секс во јавност. Со висока доза на дискреција и со минимални шанси да бидете фатени.
 9. Садо –мазо секс. Лисици, превез за очи, јаже…
 10. Малку удирање по задникот никому нема да му штети…
 11. Секс во када.
 12. Играње улоги во јавност.
 13. Секс на работното место. Со вашиот партнер, не со шефот…
 14. Маратонски тантра секс.
 15. Секси фото маратон.
 16. Изведување стриптиз. Вие за него, тој за вас.