четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Ако некогаш ве киднапираат, овој трик многу може да ви помогне!

Се надеваме дека овој трик никогаш нема да ви затреба.

Ако некогаш ве киднапираат, овој трик многу може да ви помогне!

Ако некогаш ве киднапираат, овој трик многу може да ви помогне!

Поврзани вести

Лепливата лента популарна како „duck tape”, се користи за се и сешто – од лепење на скршени работи до изолирање на жици.

Сепак, ако сте го погледнале било кој акционен филм, знаете дека киднаперите секогаш ги врзуват своите заложници. Но, лепливата лента, кој најчесто се користи, не е толку цврста како што ви се чини и од неа можете да се ослободите со само еден потег.

Се надеваме дека овој трик никогаш нема да ви затреба:

Најчитани вести