Магазин

Ако овој хороскопски знак е во ваша близина, сигурно ви оди на нерви

Ако овој хороскопски знак е во ваша близина, сигурно ви оди на нерви

Некои луѓе едноставно се здодевни и како да го извлекуваат целиот живот од околината, а наводно нив често ги поврзува истиот хороскопски знак.

Девиците се прогласени за најголеми злопамтила и за ситиничави луѓе.

Нивната ситничавост и ставањето на секого на „нивното место“ обично кај луѓето што ги окружуваат предизвикува желба да побегнат на дрруиот крај на светот и никогаш да не се вратат во нивна близина.

Девиците, како што тврдат хороскопите, се како слонови – никогаш не забораваат и воопшто не им е непријатно постојано одново да ве потсетуваат на моментот кога сте им направиле нешто лошо, па дури ако тоа се случило и во минатиот век.

Она кон што тежнеат е совршенство на светско ниво, но никако неможат да сфатат дека прво би требало да поработат на себе си.

Тие се вистински педантерии кога се во прашање постапките на другите луѓе, а сопствените маани никако не ги забележуваат. Од друга страна уживаат во сексот и тоа им е некој вид на издувен вентил, иако тоа никогаш нема да го признаат, па ниту себе си.