петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 16

Ако се откажувате од цигари, најдобро е тоа да го направите во недела

cigari

Последни вести

Резултатите од истражувањата покажуваат дека телото најлесно може да се справи со недостигот на никотин за време на викендот.

Од друга страна пак, во петок и сабота во телата на мажите и жените се произведува пет пати поголемо количество на полови хормони.

Среда е ден за размислување и се носат најправилни одлуки.

Средината на неделата е поволна за деловни, но и за љубовни состаноци.

Во вторник треба да се работи упорно и темелно…

А понеделник e најтешкиот ден во седмицата, поради тоа што веројатноста за инфаркт расте за 20% а продуктивноста опаѓа за дури 40%.

Најчитани вести