Магазин

Ако седите по 8 часа во канцеларија, погледнете го ова видео!

Ако седите по 8 часа во канцеларија, погледнете го ова видео!
Ако седите по 8 часа во канцеларија, погледнете го ова видео!

Иако можеби не сме свесни за тоа, повеќето од времето во денот многумина го поминуваат седејќи.

Седиме во автомобил, седиме на работа, на кафе, седиме додека се одмараме дома. Токму таквиот начин на живот може многу да му наштети на вашето здравје, но за среќа постојат мали трикови со кои ќе може да го растоварите вашиот рбет и со тоа ќе влијаете на подобро држење, но и на своето севкупно здравје.