Магазин

Актерот Чарли Шин е ХИВ позитивен?!

Актерот Чарли Шин е ХИВ позитивен?!
Актерот Чарли Шин е ХИВ позитивен?!

Странските портали пишуваа за голема холивудска ѕвезда која крие дека е ХИВ позитивна, поради страв од тужбите, од страна на исто така познатите поранешни сексуални партнери. Изгледа дека холивудскиот актер Чарли Шин е ХИВ позитивен.

На листата на неговите поранешни партнерки има доста познати имиња, вклучувајќи и наградувана актерка, холивудска ѕвезда со контроверзно минато, ТВ ѕвезда и познат модел. Странските медиуми дознаваат дека, досега актерот таа тајна ја чува веќе неколку години.

Актерот најмногу се плаши од тужбите што можат да следат од страна на неговите поранешени славни партнерки, пишува Радар Онлајн.

Изворите за американските таблоиди тврдат дека славниот актер не сака јавно да признае дека е ХИВ позитивен, иако тоа многумина му го советувале. Се плаши, велат тие, дека тоа би значело крај на неговата кариера. Фактот дека е заразен со вирусот го споделил само со своите блиски пријатели.

– Тој сака да биде запаметен како актер, а не како некој кој е заразен со ХИВ – рече изворот.
Откако медиумите почнаа да пишуваат за актерот, многумина се обиделе да погодат кој е. Некои веруваат дека статијата, која прв пат се појави на веб-сајтот Радар онлајн, се однесува на Чарли Шин.