Македонија

Активисти на СДСМ продолжуваат да ги понижуваат настраданите

Активисти на СДСМ продолжуваат да ги понижуваат настраданите

Гласноговорниците на опозициската СДСМ не престануваат да се потсмеваат со катастрофалното невреме, кое го зафати Скопје, а продолжуваат и да ги понижуваат настраданите.

Со недолични зборови и коментари тие само докажуваат дека воопшто не им е грижа за настраданите. Ниту еден од овие лица кои на социјалните мрежи сеат само гнев, не отиде да помогне на поплавените подрачја.

jugoslav

irena-ristic-status

branko-status

lumi-status