понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 30

Aктивисти на СДСМ удрија по Шекеринска: „Револуција“ не се прави на плажа

Објавените фотографии на кои се гледа како потпретседателката Радмила Шекеринска ужива на грчките плажи, придизвикаа лавина реакции од видни поддржувачи на опозицијата.

Aктивисти на СДСМ удрија по Шекеринска: „Револуција“ не се прави на плажа

Aктивисти на СДСМ удрија по Шекеринска: „Револуција“ не се прави на плажа

Поврзани вести

Објавените фотографии на кои се гледа како потпретседателката Радмила Шекеринска ужива на грчките плажи, придизвикаа лавина реакции од видни поддржувачи на опозицијата.

Тие разочарано коментираат дека „револуција“ не се прави на плажите туку треба сериозно да се фатат за работа. Дури има и цинични коментари дека можеби програмата ја пишуваат на плажа.

fb-komentari

Разочараните членови на СДСМ очекуваат добро објаснување зошто тие на горештините во Скопје протестираат, а нивното раководство, меѓу кои е и Шекеринска, ужива на нај-елитните плажи во Грција.

Најчитани вести