Магазин

Аква паркот во Пробиштип се отвора во петок

Аква паркот во Пробиштип се отвора во петок

Оваа сезона на Аквапаркот во Пробиштип се отвора во петок. На денот на отворањето влезот ќе биде бесплатен, а присутните ќе се забавуваат со Пеце од „Суперхикс“ и момците од „Брејкдаун бенд“.

Организаторите во новата сезона најавуваат многу ноќни забави, водени лудории преку ден, аниматори и познати артисти. Аква паркот во Пробиштип ќе работи секој ден од 10 до 19 часот.

Влезот е бесплатен за децата до 3 години, децата од 3 до 14 години плаќаат влезница од 300 денари, а за гостите над 14 години влзницата чини 350 денари.

Постои можност и за сезонски билет за 3,500 денари.