Македонија,Крими хроника

Албанец се обидел илегално да влезе во Македонија

Албанец се обидел илегално да влезе во Македонија

Албански државјанин се обидел илегално да ја премине македонската граница на илегалниот премин „Раскрсница“.

Истиот е приведен од страна на тетовската полиција.