Македонија,Крими хроника

Албанка од Македонија убиена во Швајцарија

Албанка од Македонија убиена во Швајцарија

Албанка од Македонија била убиена доцна синоќа во швајцарскиот град Волен, а за нејзиниот убиство главен осомничен е нејзиниот сопруг.

Тамошната полиција го задржала нејзиниот сопруг како првоосомничен, а пред истражните органи тој го признал убиството и изјавил дека причина за тоа биле љубомората и брачните проблеми.