петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 55

Албански хакери го нападнаа сајтот на српскиот омбудсман

Хакерите се потпишале како „Воини на Обединетите држави на Албанија“.

Албански хакери го нападнаа сајтот на српскиот омбудсман

Албански хакери го нападнаа сајтот на српскиот омбудсман

Последни вести

Албански хакери ја нападнаа интернет страницата на српскиот омбудсман, јави Танјуг.

По хакерскиот напад, на страницата на омбудсманот, чиј официјален назив во Србија е „заштитник на граѓаните“, се појавило албанското знаме и текст на англиски јазик: „Во чест на Денот на независноста на Албанија – црвено и црно“.

Хакерите се потпишале како „Воини на Обединетите држави на Албанија“.

Најчитани вести