Магазин

Александар се повеќе личи на Северина

Александар се повеќе личи на Северина

„Мамо, види ни порасна пченицата“. Ова стои до фотографијата на синот на Северина, објавена на Инстаграм.

Александар држи пченица и се насмевнува на фотографијата што пејачката ја сподели со обожавателите.

seve_22

Неговиот изглед, но и неодоливата насмевка добија голем број комплименти и коментари со пофалби дека тој е едноставно премногу сладок.

Александар се повеќе личи на мајка му, барем според коментарите на голем број пријатели на пејачката на Инстаграм.