Крими хроника

Алфите минатиот месец привеле 384 лица

Алфите минатиот месец привеле 384 лица

Припадниците на единицата за прв одговор и интервенија – Алфа во текот на минатиот месец при вршење на редовна мотопатролна дејност извршиле легитимирање на вкупно 1705 лица, преглед на 334 ПМВ, а по разни основи приведени се вкупно 384 лица.