Политика

Алтанџиева: Барањето на ДИК за вештачење потпис на гласач е правен преседан

Алтанџиева: Барањето на ДИК за вештачење потпис на гласач е правен преседан

Според Алтанџиева оваа одлука на ДИК ја отвара можноста во иднина партиите да го оспоруваат секој потпис во избирачкиот список и да го одолговлекуваат процесот на објавување на конечните резултати од гласањето.