Магазин

Амал Клуни во проѕирен фустан, никогаш посекси (ФОТО)

Амал Клуни во проѕирен фустан, никогаш посекси  (ФОТО)

Џорџ и Амал Клуни беа уловени од папараците на излез од Harry’s Bar во Чернобио, Италија.

Славниот пар дома ужива чувајќи ги своите близнаци Александар и Ела кои се родија во јуни годинава.

Кога немаат родителски обврски, тие двајца уживаат во заедничките прошетки.

Она што сите успеаја да го забележат е дека 39-годишната Амал е во прекрасна форма. Таа никогаш не била посекси, а тоа го докажа со зелениот фустан кој е речиси проѕирен.

Таа успеала брзо да се врати на своето идеално тело по бременоста.

 

Тие уживат на романтичен одмор во Италија.