вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Американците не знаат од која вероисповед е нивниот претседател (ВИДЕО)

Поттикнат од истажувњето според кое голем дел од Американците сметаат дека нивниот претседател, Барк Обама, е од исламска вероисповед, водителот Џими Кимел направил анкета

Американците незадоволни од тоа како Обама се справува со тероризмот

Американците незадоволни од тоа како Обама се справува со тероризмот

Поврзани вести

Поттикнат од истажувњето според кое голем дел од Американците сметаат дека нивниот претседател, Барк Обама, е од исламска вероисповед, водителот Џими Кимел направил анкета во која се истражува колку од минувачите знаат дека претседателот кој го избрале е христијанин.

Поголем дел од анкетираните го знаат одговорот, но има и такви кои сметаат дека Обама е муслиман-христијанин, што и да значи тоа!

Погледнете го видеото:

Најчитани вести