Магазин

Американец изгради „најкул“ куќа од детските сништа

Американец изгради „најкул“ куќа од детските сништа

Американецот Фостер Хантингтон ја направи „најкул“ дрвената куќарка откако дал отказ кон крајот на минатата година.

 

Она за што се заинтересирани сите светски медиуми дефинитивно е она што се наоѓа под дрвото: простор за капеање и џакузито.

Хантингтон, секако, го документирал процесот на изградба низ илјада фотографии и скици кои ќе бидат објавени во книга за која за сега се собираат финансиски средства.