Магазин

Американска провокација: Срби ве растуривме како во 1999

Американска провокација: Срби ве растуривме како во 1999

Провокативна изјава од страна на една Американка за време на финалето на Мундобаскетот меѓу Србија и САД.

Станува збор за Даниела Алекс која во коментарите напишала дека САД ја растурила Србија како во 1999 година.

Многу твитераши од Србија реагирале на оваа изјава, а потоа констатирале дека ќе и биде забранет влез во земјата и дека е прогласена за непријател на државата.

clipboard016