Македонија

Американската „Гентерм“ бара работници

Американската „Гентерм“ бара работници

Една од новите странски инвестиции, компанијата Гентерм нуди отворени работни места.

На огласот се бараат кандидати за позицијата директор на квалитет.

За повеќе информации, на следниот ЛИНК