вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 40

Американската компанија „Капкон“ ќе инвестира во Македонија

invest-in-macedo11-564x272

Последни вести

Американската компанија „Капкон“ ќе инвестира во Македонија.

Претставници на „Капкон“ и на македонската Влада денеска ќе имаат средба по што ќе бидат потпишани договори за реализација на инвестицијата, најави службата за информира на Владата на РМ.

Најчитани вести