Спорт

АМС: Со смртта на Пандовски македонскиот фудбал загуби еден голем спортист

АМС: Со смртта на Пандовски македонскиот фудбал загуби еден голем спортист
АМС: Со смртта на Пандовски македонскиот фудбал загуби еден голем спортист

Агенцијата за млади спорт изразува сочуство до семејството за прерано изгубениот живот на младиот фудбалер Александар Пандовски, кој вчера наутро почина подлегнувајќи им на повредите здобиени при тешката сообраќајна несреќа пред неколку дена.

АМС: Македонскиот фудбал и целокупната спортска јавност изгубија голем спортист
АМС: Македонскиот фудбал и целокупната спортска јавност изгубија голем спортист

Македонскиот фудбал и целокупната спортска јавност изгубија голем спортист и еден од најталентираните млади фудбалери на Македонија, велат од АМС.

Прочиајте повеќе:

Фудбалерите се простуваат од Пандовски: Македонија изгуби златно дете

Почина фудбалерот Александар Пандовски