Македонија

АМСМ: Забрана за движење на тешки товарни возила

АМСМ: Забрана за движење на тешки товарни возила

АМСМ известува дека е воведена забрана за тешки товарни возила утрово во 07:20ч. на патниот правец крак Маврово – Дебар – Струга и на планинскиот премин Стража.