Магазин

Анџелина Џоли: Ме освои претседател на една мала земја во срцето на Европа

Анџелина Џоли: Ме освои претседател на една мала земја во срцето на Европа
Анџелина Џоли: Ме освои претседател на една мала земја во срцето на Европа

Со оглед на тоа што деновиве се повеќе се зборува за разводот на актерската двојка Анџелина Џоли и Бред Пит, американската актерка проговорила за еден американски таблоид.

Анџелина во интервјуто открила некои чудни информации и, наговестила дека во нејзиниот живот влегол нов маж.

– Минатата година во една мала држава во срцето на Европа го запознав нивниот државник, кој ме освои во секоја смисла на зборот. Иако со изгледот многу потсетува на мојот сопруг, но морам да признам дека сепак е многу позгоден од него – останала таинствена Анџелина.

angelina-bakir-brad-620x398

Сепак, имајќи го предвид нејзиното движење минатата година мошне е возможно да станува збор за Бакир Изетбеговиќ.

bakir-izetbegovic-i-angelina-jolie