четврток, 29 јуни 2017  |  Вести денес: 7

Аневски реизбран за претседател на Советот на јавните обвинители

На предлог на Аневски на седницата за заменик претседател е избран Арбер Исаку, соопшти Советот на јавните обвинители на Република Македонија .

petar-anevski-nova-62481

Последни вести

Петар Аневски денеска повторно е избран за претседател на Советот на јавните обвинители на Република Македонија.

Аневски кој и досега беше прв човек на Советот, на тајно гласање на денешната сеница добил мнозинство гласови од вкупниот број членови.

На предлог на Аневски на седницата за заменик претседател е избран Арбер Исаку, соопшти Советот на јавните обвинители на Република Македонија .

Најчитани вести