Македонија,Крими хроника

Анонимна пријава за бомба во Драчево

Анонимна пријава за бомба во Драчево

Анонимен граѓанин денеска пријавил дека е поставена експлозивна направа во Драчево.

Според пријавата која била околу 16 часот во ЦИК, бомбата била поставена до објектот на Стопанска банка на улицата Жарко Зрењанин во населба Драчево.

Полициски екипи се на терен.