Магазин

Анплагд концерт на Чорба во Скопје

Анплагд концерт на Чорба во Скопје

Со наслов „Чорба се слуша и без струја“ музичарот Бора Ѓорѓевиќ, алијас Бора Чорба на 14 март во Скопје ќе го одржи првиот концерт во анплагд верзија.

Чорба на сцената ќе настапи со 15. музичари, од кои најголемиот број гудачи.

Билетите ќе бидат пуштени во продажба на касата на Унивезална сала, Розе Веро 2, Југотон и Камарад -Рамстор.