Македонија

Апел: Да му помогнеме на семејството Стојкови чија куќа изгоре во пожар

Апел: Да му помогнеме на семејството Стојкови чија куќа изгоре во пожар

Се молат сите хумани граѓани, секој во согласност со своите можности да помогнат за собирање на парични средства за обнова на домот на семејството Стојкови, чија куќа изгоре во пожар кој избувна минатиот петок во вечерните часови на улицата Славејко Арсов во близина на француската амбасада.

Паричните средства можат да бидат уплатени на следната жиро сметка отворена воХалк Банка со број: 270-7000352102-70 со дознака Стојкови за донација.

Доколку сакате да однесете било каква донација кај семејството Стојкови можете да ја контактирате Симона на телефонскиот број 078 217 – 173.