Македонија

Апел до сите хумани луѓе: Да му помогнеме на Бојан

Апел до сите хумани луѓе: Да му помогнеме на Бојан

Поради тешка болест на цревата, која секојдневно му го загрозува животот, седум ипол годишниот Бојан Ѓуревски потребно е да замине на испитување и третман, во единствениот за таа намена подготвен центар, во Синсинати Детската Болница во САД.

Да му помогнеме на Бојан. Бидете хумани и донирајте :

На сметките на НЛБ Тутунска Банка Скопје:

– Трансакциска сметка на име Ѓуревски Бојан:  210-5016576432.34.

– Жиро сметка Бојан Ѓуревски – донации : 210700000612012.

Или на телефоните:

075-143-350 ( 100 денари – само за корисниците на ONE).

077-143-772  ( само за корисниците на VIP)

070-143-102  (само за корисниците на T-mobile).