понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Апел за помош на малиот Кирил

Апел за помош на малиот Кирил

Апел за помош на малиот Кирил

Последни вести

На малиот Кирил Пеев итно му се потребни средства за скапата и специјална терапија, која му следува по операцијата за отстранување на туморот на мозокот.

Неговото семејство моли за помош.

apelll

Најчитани вести