петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 38

Aпсења на скопскиот аеродром

aerodrom-aleksandar-veliki-1-640x331

Последни вести

Вчера во 12 часot на ГП Аеродром „Александар Велики“-Скопје како депортирано лице допатувал Д.И. (36) од Штип. По извршена пасошка контрола било утврдено истиот евидира но стоп листата со мерка „A“ (Апси).

Во 17 часот лицето е предадено на полициски службеници од СВР Скопје за спровод до Казнено поправната установа Струмица.

Истиот ден два часа подоцна, односно во 14.20 часот на ГП Аеродром „Александар Велики“-Скопје како депортирано лице допатувал М.Г. (27) од Битола.

По извршена пасошка контрола било утрвдено дека истиот евидира на стоп листата со мерка „A“ (Апси). Во 15 часот лицето е предадено на полициски службеници од ПО Петровец за спровод до Казнено поправната установа Битола.

Најчитани вести