понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 5

АРМ на терен на им помага на загрозените жители

vojska

Поврзани вести

Трет ден припадниците на АРМ се на терен во поплавените подрачја по силното невреме во Скопје и околината.

Над 400 војници им помагаат на граѓаните во расчистување на последиците, но и во носењето на храната и водата.

vojska1

vojska2

vojska3

vojska4

vojska5

Најчитани вести