вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 6

АРМ на терен – пумпи за вода, лопати, колички во рацете на војската

vojska

Поврзани вести

Припадниците на АРМ патролираат низ куќите во погодените подрачја од поплавата и доставуаваат храна и вода.

Во нивните раце наместо личното вооружување се најдоа пумпи за вода, лопати и колички за расчистување на поплавените живеалишта.

Тие ќе бидат секаде каде нивниот ангажман е најпотребен и онолку време  колку ќе биде потребно.

vojska1

vojska2

vojska3

vojska4

vojska5

vojska6

Најчитани вести