понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 50

АРМ на терен – војниците и жителите ги расчистуваат поплавените куќи (ФОТО)

Припадниците на АРМ со максимални напори се ставени на располагање во помош на погоденото население од поплавите, на сите места каде за тоа се јавува потреба.

13ar-640x427

Поврзани вести

Во справување со последиците предизвикани од невремето АРМ постојано е на терен во најпогодените подрачја. Припадниците на АРМ со максимални напори се ставени на располагање во помош на погоденото население од поплавите, на сите места каде за тоа се јавува потреба.

И во текот на вчерашниот ден беа онаму каде се бараше нивна помош.

 

1ar

2ar

3ar

4ar

5ar

6ar

7ar

8ar

9ar

10ar

11ar

12ar

14ar

15ar

Најчитани вести