недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 1

АРМ постојано на терен – неуморно се расчистуваат поплавените подрачја (ФОТО)

И колегите од КФОР несебично и заеднички со другите ги извршуваат задачите во расчистување на наносите од улиците.

ARM-3

Поврзани вести

Неуморно на извршување на поставените задачи, припадниците на АРМ од рано наутро, согласно направениот план во тактичкиот оперативен центар, ги расчистуваат наносите од подрумите и дворовите, испумпуваат вода од подрумите, вршат дезинфекција онаму каде се створени услови за тоа, додека нивните колеги од воената полиција овозможуваат непречено движење на механизацијата во местата кои беа зафатени од саботното катастрофално невреме, пишува „Курир“.

И колегите од КФОР несебично и заеднички со другите ги извршуваат задачите во расчистување на наносите од улиците.

AРМ (2)

Во текот на денот тие ќе бидат посетени од началникот на штаб на КФОР бригаден генерал Патриција Алстон.

AРМ (4)

AРМ (5)

AРМ (6)

AРМ (9)

AРМ (7)

AРМ (8)

AРМ (10)

AРМ (11)

Најчитани вести