недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 25

АВРМ ќе отвори дисперзирана канцеларија во Аеродром

20130509-rabota

Последни вести

Агенцијата за вработување на Република Македонија денеска ќе отвори дисперзирана канцеларија во скопската општина Аеродром.

Целта на ваквите дисперзирани канцеларии е услугите на Агенцијата за вработување да станат подостапни за граѓаните и да се намалат нивните трошоци за патување.

Досега, Агенцијата за вработување има отворено дисперзирани канцеларии во повеќе општини.

Најчитани вести