среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 48

АВРМ ќе отвори дисперзирана канцеларија во Ѓорче Петров

5000rabota

Последни вести

Агенцијата за вработување на Република Македонија ќе отвори дисперзирана канцеларија на Центарот за вработување на град Скопје во општина Ѓорче Петров.

avrm_gjorcheee

Канцеларијата ќе биде лоцирана на ул. Ѓорче Петров 10 А, влез 3 бр. 11, приземје.

 

Најчитани вести