петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 59

АВРМ ќе отвори дисперзирана канцеларија во Бутел

20130509-rabota

Последни вести

Како резултат на напорите за доближување и олеснување на користењето на своите услуги до невработените лица и работодавачите, Агенцијата за вработување на Република Македонија ќе отвори дисперзирана канцеларија на Центарот за вработување на град Скопје во општина Бутел, соопштуваат од АВРМ.

Канцеларијата ќе биде лоцирана во зградата на општина Бутел.

 

Најчитани вести