Македонија

АВРМ отвора канцеларија во Ранковце

АВРМ отвора канцеларија во Ранковце

Агенцијата за вработување на Република Македонија денеска ќе отвори дисперзирана канцеларија во општина Ранковце, во зградата на општината.

На настанот ќе присуствува директорот на Агенцијата Влатко Поповски.