Балкан

Автобус удри во трудница и нејзиното тригодишно дете

Автобус удри во трудница и нејзиното тригодишно дете

Во сообраќајна несреќа на крстосницата „Крушевачка“ и „Тодор Дукин“ во Белград повредена е трудница и нејзиното тригодишно дете кое го држела во раце.

Нив, под засега неразјаснети околности, автобусот ги закачил со неговиот заден дел. На лице место биле упатени Брза Помош и полиција.