Македонија

Автокоманда денеска без вода

Автокоманда денеска  без вода

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-150 милиметри на улица Јани Лукровски, без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците Јани Лукровски,Трифун Хаџијанев, Лазо Поп Трајков, Габреш и Вамбел од 10:30 часот часот па се до санирање на дефектот.