Македонија,Крими хроника

Автомобил оштетен од залутан куршум

Автомобил оштетен од залутан куршум

На 11.08.2014 година Ш.В.(50) од с. Ласкарци, скопско пријавил дека во дворното место од неговата куќа било оштетено паркирано патничко возило „Голф-4“, негова сопственост од залутано зрно.