Крими хроника

Автомобил потонат во езерото Калиманци, безживотно тело на површината

Автомобил потонат во езерото Калиманци, безживотно тело на површината

Автомобил, најверојатно Форд, попладнево бил забележан во водите на езерото Калиманци, a на површината на езерото било забележано женско безживотно тело.

Според неофицијални информации во автомобилот се наоѓало уште едно, најверојатно машко лице.

Засега не се познати познати повеќе детали, а од полицијата само потврдуваат дека имаат пријава за потонат автомобил додавајќи дека нивни екипи се на терен.